200ML
Z MAJONEZEM WASABI
Z SOSEM WASABI
(6SZT), OGÓREK, AVOCADO, KANPYO, MAJONEZ
(6SZT), SEREK PHILADELPHIA, OGÓREK, AVOCADO, SAŁATA
(6SZT), DAIKON, OGÓREK, KANPYO, AVOCADO
(6SZT), OGÓREK, KURCZAK, MAJONEZ, AVOCADO, MARCHEWKA
(8SZT), OGÓREK, KANPYO, AVOCADO
(8SZT), AVOCADO, OGÓREK
(8SZT)
(8SZT), OGÓREK, KANPYO, AVOCADO, KAWIOR, TOBIKO
(24SZT): 6 SZT PHILADELPHIA MAKI, 8 SZT CALIFORNIA MAKI, 6 SZT FUTO MAKI, 4 SZT NIGIRI
PŁATKI MARYNOWANEGO SANDACZA W SOKU LIMONOWYM Z KOSTECZKAMI PAPRYKI
Z OLIWA PIETRUSZKOWĄ, STRUGANYM KALAFIOREM I PRAŻONYMI KAPARAMI
Z KOMOSĄ RYŻOWĄ, KOSTECZKAMI MARYNOWANEGO AWOKADO, PIANKĄ Z RICOTTY I PRAŻONYM MAKARONEM SOBA
Z OLIWA JAŁOWCOWĄ, RUKOLĄ, MARYNOWANYMI KURKAMI I PARMEZANEM
Z MARYNOWANYMI KURKAMI, SIEKANĄ CEBULKĄ I PIKLAMI OGÓRKOWYMI
Z CZARNA SOCZEWICĄ, AWOKADO, TRUSKAWKAMI, KIEŁKAMI SŁONECZNIKA I MIODOWYM WINEGRET
W TERIYAKI Z MARCHEWKĄ JULIENNE, ANANASEM I PRAŻONYM SEZAMEM
NA SAŁACIE Z RZODKIEWKĄ, SZPARAGAMI, GROSZKIEM CUKROWYM, POMIDORKAMI CHERRY I DIPEM WASABI
Z JAJKIEM
Z DOMOWYMI KLUSECZKAMI I NATKĄ PIETRUSZKI
ZE SŁODKĄ ŚMIETANKĄ
Z SANDACZEM I POREM
W CZERWONYM SOSIE CURRY Z WARZYWAMI JULIENNE
Z ZIOŁAMI I CZOSNKIEM
W PANIERCE KUKURYDZIANEJ NA PUREE PIETRUSZKOWYM Z LIMONOWYM PESTO
W SOSIE SZAFRANOWYM Z CZARNĄ TRUFLĄ I LISTKAMI ŚWIEŻEGO SZPINAKU
Z PATELNI Z KAPELUSZAMI BOROWIKÓW DUSZONYMI NA MAŚLE Z NATKĄ PIETRUSZKI
Z SALSĄ TRUSKAWKOWĄ Z BORÓWKAMI I SOSEM Z HIBISKUSA
Z CZOSNKIEM I PSZENNA BAGIETKĄ
SMAŻONY NA MAŚLE
Z PIKANTNĄ CHUTNEYEM POMIDOROWYM
Z DIPEM JOGURTOWYM
Z DOMOWĄ KONFITURĄ WIŚNIOWĄ I GRILLOWANĄ GRUSZKĄ BABY
ZAPIEKANA ZE ŚWIEŻYM POMIDOREM Z OLIWA BAZYLIKOWĄ
NA SOSIE Z GRZYBÓW LEŚNYCH
Z MASŁEM PIETRUSZKOWYM
Z OLIWĄ ZIOŁOWĄ, RUKOLĄ, POMIDORKAMI CHERRY, PARMEZANEM, ORZESZKAMI PINI I STRUGANYM PARMEZANEM
Z GRILLOWANYM SEREM HALLOUMI, ANANSEM, LISTKAMI ŚWIEŻEGO SZPINAKU, GRANATEM I KIEŁKAMI
Z SOSEM KURKOWYM I GRILLOWANYMI PASKAMI KURCZAKA I NATKA PIETRUSZKI
Z MIĘSEM KACZKI NA GRZYBACH LEŚNYCH W ŚMIETANIE
Z CHRUPIĄCYMI WARZYWAMI I MIODOWYM WINEGRETEM
Z MARCHEWKĄ, PESTKAMI DYNI I SŁONECZNIKA
Z MASEŁKIEM
W ŚMIETANIE
Z MASŁEM I KOPERKIEM
Z MASŁEM CZOSNKOWYM I ZIOŁAMI
Z MASŁEM CZOSNKOWYM
NA OWSIANYM CIASTKU Z GALARETKĄ PROSECCO I ŚWIEŻYMI OWOCAMI
Z BRZOSKWINIAMI
NA SPODZIE Z OREO
Z MUSEM MASCARPONE I ŚWIEŻYMI OWOCAMI
Z BIAŁĄ CZEKOLADĄ, ORZECHOWYM CRUNCHEM I OWOCAMI
Wychodząc naprzeciw Państwa oczekiwaniom, w naszej kuchni przygotowujemy dania od podstaw, korzystając z produktów ekologicznych, zakupionych u sprawdzonych, lokalnych producentów.