
z grzybami shitake, szalotką, ogórkiem, majonezem lubczykowym i żółtkiem
pikle, glazura sojowa, maślanka, sambal majo, focaccia cytrusowa
z majonezem bazyliowym, czarną oliwką, ciastem francuskim i lodami z gorgonzolą
z chrupiącymi warzywami, jajkiem, prażonym czosnkiem, z winegretem z marakują i jalapeno
z domowym makaronem
z parmezanem i grzanką
z botwiny z jajkiem i tłuczonym ziemniakiem
z białą kiełbasą, wędzonką, jajkiem
z lanymi kluskami z rozmarynem, warzywami korzeniowymi i oliwą ziołową
z warzywami, dorszem, sandaczem, mulami, krewetką, ryżem i marakują
zielonymi warzywami strączkowymi i sosem winnym
z puree z batata i kokosa, smażonymi warzywami kimchi i sosem na wędzonej cytrynie
z humusem na ciepło, pak choi, bobem, groszkiem, majonezem z kimchi, sezamem, chorizo i olejem z natki pietruszki
z pieczonym ziemniakiem, gzikiem, cebulą, sałatką z wędzonej marchewki i glazurą z suszonej śliwki
z mizerią z kompresowanego jabłka i kalarepy, glazurowanym burakiem, ziemniakiem francuskim i sosem grzybowym
z farszynką ziemniaczaną z twarogiem, karmelizowaną botwiną i demi – glace owoce leśne z gorzką czekoladą
z piklowanymi białymi szparagami, marchewką, młodym ziemniakiem, bułką tartą i sosem cebulowym
z kremowym puree ziemniaczanym, szalotką, cukinią, marchewką, szparagami i sosem z 10 miesięcznego dojrzewającego cheddara
z twarogiem z limonką, prażonymi orzechami i espumą truskawkową z koprem włoskim
z pieczonym ziemniakiem, pecorino, panierowany żółtkiem, bułką tartą i kalafiorem
ze szpinakiem, pecorino, cukinią i czarnym czosnkiem
z pesto, ricottą, szparagami, chrupiącym żółtkiem, pinii, selerem naciowym i pomidorami
z wieprzowiną i krewetkami, porem, imbirem i emulsją sezamową
z wołowiną po syczuańsku, sezamem, warzywami, grzybami i orzechami ziemnymi
z sezonowymi owocami
z czarną porzeczką, lodami z palonego masła i białej czekolady
z kremem z marakui, biszkoptem migdałowym i sorbetem z rokitnika i marakui
z kremem z białej czekolady i mascarpone i lodami bazyliowymi z kokosem
z puree z maliny, kremem migdałowym i lodami waniliowymi z pastą arachidową
(0,2l)
(0,2l)
(0,2l)
(0,2l)
(0,2l)
(0,2l)
/jabłko, pomarańcz, czarna porzeczka, pomidor/
(0,33l)
(1l)
(0,2l)
(0,2l) /pomarańcz, grapefruit, mix/
Nowoczesna, pięknie położona nad brzegiem jeziora. Nasza kuchnia to nie tylko przyjemność dla podniebienia, ale również i dla oka. Pyszne dania przygotowywane przez naszych kucharzy, które można zjeść przy stoliku z widokiem na las i jezioro sprawią, że Państwa pobyt pozostanie na długo w pamięci.