z makaronem i ogrodową pietruszką 300 ml
na zakwasie żytnim z jajkiem i kiełbasą 300 ml
z pianką śmietanowo-bazyliową
na carpaccio z dojrzałego pomidora z cebulą Red Baron, arbuzem, fetą i wędzonym kurczakiem z miodowo-ziołowym vinaigrette
z oliwkami, serem pleśniowym, prażoną cebulką i dressingiem ziołowym 250g
w ziołowej panierce w sosie śmietanowo-maślanym z leśnymi grzybami i czerwoną cebulą na ziemniaczanym rosti 160g/ 80g/ 200g
otulony dojrzałą szynką warmińską na risotto owiniętym młodym porem ogrodowym w sosie śmietanowo-orzechowym 180g/ 200g/ 80g
w ziołowej skorupce na ziemniaczanym puree ze wstążkami z marchwi i cukinii w beszamelu 180g/ 200g/ 80g
z patelni marynowany w świeżych ziołach na czarnym makaronie w sosie maślano-cytrynowym z salsą pomidorowo-cebulową i młodym szpinakiem 180g/ 180g/80g
z patelni z domowymi frytkami i mieszanką sałat ogrodowych
180g/ 180g/ 80g
w sosie z trawy cytrynowej i palonego masła 180g/ 180g
z tymiankiem ogrodowym w sosie maślano-cebulowym 8 szt.
8 sztuk
w sosie maślano-cebulowym 8 sztuk
z wiejskim twarożkiem w sosie śmietanowo-waniliowym
w złocistej panierce z frytkami i mizerią 80g/ 80g/ 60g
z twarożkiem i salsą owocową 180g
z pulpecikami z indyka 180g
ze słonym karmelem i z musem z pomarańczy i rokitnika 300 ml
z owocami i z sosem malinowym 180g
z lodami śmietankowymi 200g
Zajmujemy się organizacją wypoczynku, przyjęć, wesel, szkoleń, konferencji oraz zorganizowanych pobytów dla grup. Na miejscu codziennie czynna jest restauracja. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą